Ragga Killar


















































































RAGGA SOM KILLE
1. Snacka inte för mkt om dig själv när ni lär känna varandra.
2. Låt inte din självsäkerhet tolkas som arrogans.
3. När du talar med henne kan du ta henne på axeln då och då, visa mer med hela kroppen att det är hon du pratar med. (inte på ett sexuellt sett)
4. Be henne inte berätta något och sen blir du avbruten av en polare o sen säger du till tjejer att du snart är tillbaka, tro mig, inom några minuter är hon borta.
5. Beställ inte sprit åt henne ute på krogen utan att fråga!!!!! Inte om ni just träffats. Då känner hon sig pressad av att behöva ha dig under hela kvällen.
6. Blanda inte in någon annan tjej i erat samtal som är i närheten bara för du råkade låna hennes tändare. Det stör vi tjejer oss på men säger inte. Prata med mig! Om du nu pratar med mig?
7. Säg ifrån om någon börjar fjanta sig och försöka sno  hennes uppmärksamhet, ser du på henne att hon blir stört, hjälp henne och utan att bli ovän med snubben, säg ifrån.
8. Kommer hennes vän och försöker dra henne där ifrån. Glöm inte att det finns en chans att hon har messat och sagt "RÄDDA MIG". Vill hon vända ryggen och gå, då vill hon inte prata med dig, ännu mindre ligga.
9. Våga ta steget och säg "har du nått nummer man kan ta, vi måste ju snacka vidare:D"
Då låter du cool och inte har brådska att ses igen, även om det kanske bara är för sex. Det är charmigt med modighet.
10. Märker du att samtalen bara är att du snackar och hon svarar kort med handen ner i väskan på sin mobil eller blicken mot baren, så vill hon egentligen inte ens lyssna. Fortsätt inte snacka då. Det finns inget pinsammare än när killar inte fattar att man dissar dom och deras historia fortsätter. Snälla som vi tjejer är säger vi inte "HÅLLKÄFTEN JA BRYR MIG INTE"
Något killar skulle våga mer.
Eller många killars resonemang. "FAN BE HAN DRA ÅT HELVETE BARA??!!" haha - lol. Självklart inte.






Vi tjejer gillar killar som tar kontroll!!
Om hon ger dig tecken på att hon är intresserad och hon verkar känna sig säker med dig så visar du att du vill ha henne. Ge t.ex. en kommentar om att hon är smart, ge helst inga kommentarer eller komplimanger om hennes utseende. Snygga tjejer får höra att dom är snygga mer än du tror och om du också gör det när du raggar får detta negativ effekt. Få henne inte att känna att du är "mindre" än henne.
Förspel är tror jag nog lite mer komplicerat för tjejer än för killar.
Det sista man ska göra är att röra hennes "privata delar".  Gör allt annat, håll om, smek, kyss innan du går vidare till det andra. Få henne att känna att hon är behövd av dig och att du vill ha henne mer än nått annat i den studen. 



Ingenting är lätt  men om du gör saker på rätt sätt så kommer hon
att bli din. Var självsäker och nöjd med vem du är och vem du vill bli.
Kvinnor hatar att vara med killar som inte har självförtroende. Intala dig
själv att du är smart, att du ser bra ut och att du är rolig att vara med.
Men var inte självgod.

 Det är nog viktigt för tjejer att veta  att ni har "kontakt" och vet vad ni gör.
Du kan säga att att du har tänkt på henne och att du saknat henne, inga överdrivna uttalanden
dock bara ärliga omtänksamma uttalanden. Visa dig intresserad av henne utan att vara ett äckel med störande kåta blickar.
Ha  en konversation där du visar att du uppskattar henne som tjej och konversationen  inte är sexsexsex.

 att vara intim med någon behöver inte betyda "sexuell intimitet". Du kan. fråga henne lite djupare "utforskande" Glöm inte att lyssna när hon pratar, va aldrig tyst tillbaka, det betyder för oss att du inte lyssnat alls...
 Ge henne inte korta svar när hon vill veta något om dig, va öppen.

 Ha kontakt utan att vara en kåtbock, ta hennes hand, pilla på den lite, gör något för att skaffa "kontakt" med henne utan att ge sexuella kåta äckliga och JOBBIGA vibbar. Träng dig inte på för fort! Då blir vi mer ointresserade.

Kyssar är jättetändande för många tjejer, jag kan inte säga att jag bli jättekåt av lite hångel, men tror många gillar när det börjar så "svalt". Börja småpussas lite, ingen tunga än! Det finns inget värre än när nån kille på krogen eller fest trycker ner sin tunga i din hals. Imitera hur hon kysser dig och på så sätt vet du hur hon gillar att bli kysst. Ju längre du väntar med sex och ju längre du är intim desto kåtare blir hon.
 



Tjejer som känner sig för övertalade och tvingade men inte vågar säga med ord.
Om du känner att han är så kåt att han juckar mot dig  och du får kväljningar, kan du sätta tänderna lätt emot.  Men ta det försiktigt så du inte skadar honom, det ska inte göra ont det är bara en varning. Men gillar du det märks det nog på dig.
Men killar kan ju bli så kåta att dom "SKITER I" kör och sen får tjejer säga ifrån. Alla vågar ju säkert inte det för då kanske dom blir "osexiga". Det blir du nog lite fort i han öron. Men fuck him då? Du är väll ingen docka? Bara om du vill vara det.

Om du kommer hem till en kille, följer med honom hem. Men inte säker på att du vill ha sex.
Det kan vara massa olika anledningar.
1 du känner dig för full?
2 du såg han i lyset när han tände lampan hemma, han såg inte alls ut så i mörkret på krogen?
3 du insåg att han hade för stor och du blir livrädd för smärta, eller du upptäcker att du knappt hittar någont där nere och vill bara hem haha.
4 du tycker han beter sig för kåt när ni kommer hem och det skrämmer dig. Eftersom ni inte känner varandra.

osv. Kan finnas många saker till varför tjejer helt plötsligt har fått "Mens"

Men om tjejen är smart ger hon dig oralsex och sen bestämmer sig vad hon vill.

Men killar kommer aldrig få reda på när man hittar på det och inte hhaha, för jag tror inte många skulle våga checka ;).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0