Tolka smsen från killar

FRÅN KILLAR

Om han skriver så korta mennigar som möjligt
behöver inte betyda att han hatar dig lr är ointresserad.
Är en kille ointresserad, då messar han inte med dig överhuvetaget.
Killar utrycker sig inte lika mycket som tjejer gör. Deras bana för att fundera och funder på samma sak och tänka mycket, spekulera,  är mycket smalare än tjejers. Vi kan sitta i timmar och inse att han har gjort fel med nått  (om något hänt) Killar kan inte alltid förstå. Tjejer tänker lite mer. Så är det.

Skriver du en ja eller nej fråga till honom, om han svarar JA lr NEJ och inte gör en berättelse om det på sms, så är det faktiskt helt okej. Även om vi ofta vill höra mer en ett ord. Ja och nej är faktiskt ett svar.

Svarar han inte efter att ni hånglat på fest, eller träffats på krogen. Går det mer än 72 timmar, då är han ointresserad. Tyvärr men så är det. Han har inte tappat den :P

bortförklaringar
Killar orkar inte ofta komma med lögner. Men säger han att han har annat o göra efter fjärde gången igen, då vill han inte träffas, men han ville ändå hålla kvar dig.(han känner stolthet av att få sms) Som om du vore desperat. Det är du inte.

Är han seg på att svara
Han kanske är väldigt upptagen just då. Han varken ser lr hör om han får sms.
Sen något som tjejer borde veta. Killar är inte riktigt som oss. Läser smsen så fort vi fått dom.

Innan ni ens har träffats och han spammar med långa sms
HAN ÄR EN HUNDVALP! Typiskt killar som blir så pladask förälskade i någon dom kanske inte ens rört vid. Ofta tecken på osäkerhet.




När killar dampar, dom kan bli väldigt barnsliga.. Och sånt här är bara pinsamt. Tex.
Hitta jag på google. Alltså. Oavsett om man vet historian bakom detta. Ja menar, han man gjort slut? Då får hon och han ligga med hur många dom vill. Att han skriver såhär betyder att han inte är över henne och hon skiter fullständigt i det. Vilken självklart är elakt, men har man gjort slut har man det. Den här typen gör bort sig.


                          
Skriver en kille såhär, menar han det. SPEC om ni träffats i flera månader. En kille skriver inte såhär till vem som helt hur som helst. Han vill vara ärlig och han är kär.

Däremot finns det dom som överdriver FÖÖÖÖR fort i förhållanden och om killen skriver sånt här efter bara två veckor i förhållandet, DÅ VILL HAN BARA LIGGA MED DIG DIN TAJTA BRUD! Visa inte dina vänner o säg "kolla va sööt han är"  PINSAMT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Typiskt typen med för mkt vax i håret som fotar sig i spegeln och tycker han är as cool i sitt hemska halsband.






ÄRLIGT och BRA!!!!Han vill tala om hur det ligger till. Hade en kille skitit i dig, då hade han det OCKSÅ!



ÄRLIG och BRA! Kan dock bero på att han inte vill att du ska tro att det "va hans fel". Så han berättar så det nästan låter som han fick det av någon för läääääängge sen. Yeah Right ;).




TÖNT TÖNT TÖNT TÖNT TÖNT. Och inte för han vill se VM, utan för, är han så DUM att han inte fattar att han kan BJUDA HENNE OCH VISA ATT HAN VILL VARA MED HENNE ÄNDÅ! - Typiskt killar. Dom tror du hellre vill va hemma iså. Men dom fattar inte att du faktiskt skulle bli gladare om han skrev nått som "ja vill så gärna se det, men kom hit så håller jag om dig undertiden" LR NÅGOt... Som jag sa innan, banan är fruktansvärt smal.






En bra kille som inte är feg. Som vet att han kanske han gjort bort sig totalt för dig. Han kommer inte smsa förlåt. Gör han det. Då är det lågt. En bra kille dyker upp lr vill träffas, då kanske har med sig något som hjäler han att säger förlåt eftersom han är dålig på att ha samtal.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0